Netværk for foodservice

Netværk for foodservice - 2021

2020 blev et anderledes år på grund af corona. Dette til trods så ser vi tilbage på et spændende år, der samlet blev evalueret til 4,6 ud af 5. Tak til alle jer der deltog, tak for jeres gode energi og skønne engagement.  

Vi fortsætter netværket i 2021, og vi glæder os!
Pt. er mere end 30 tilmeldt netværket i 2021, se listen nedenfor. Er du interesseret i at høre mere om netværket, så skriv en mail til Jette Ebbekær Thomsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 61 14 72 24. Du finder den fulde invitation til 2021 her.

Mødernes opbygning:

  • Kl.  8-8.30: Ankomst – kaffe/te og brød
  • Kl. 8.30-11.30: Møde med substans
  • Kl. 11.45-12.30: Frokost – kan tilkøbes efter ønske 

Møderne bliver holdt i Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen, Gyldenløvesgade 15, 1600 København V.

Mødedatoer:

For at øge sandsynligheden for at mødes fysisk i 2021 planlægges møderækken med opstart i april. Men for at der ikke går for lang tid, inden vi ses, så holder vi et introducerende online møde: 

  • Torsdag den 11. marts: Opstartsmøde for alle, dvs. både nye og gengangere - se programmet her

Øvrige møder afholdes – forhåbentligt – fysisk:

  • Torsdag den 15. april - se programmet her
  • Torsdag den 27. maj
  • Torsdag den 17. juni
  • Torsdag den 16. september
  • Torsdag den 25. november

På mødet torsdag den 27. maj får vi besøg af Michael Minter, programleder på Fremtidens fødevarer, Danmarks grønne tænketank CONCITO. Fremtidens fødevarer skal på en visionær og konstruktiv måde sætte et helt anderledes klimaeffektivt og bæredygtigt fødevaresystem på dagsordenen. Her stiller vi skarpt på, hvad det betyder i praksis, og hvordan foodservice sektoren kan bidrage. 

Foreløbig er følgende tilmeldt 2021:

  • Diana Gajhede, Pharmakon Konferencecenter
  • Thomas A. Christensen, Grønne Erhverv, Københavns Kommune
  • Grethe Mittun, catering i Ørsted
  • Anne Marie Sørensen, havekonsulent - permakulturist
  • Julie Qvistgaard, Børne- og ungdomsforvaltningen, Københavns Kommune
  • Anita Ebbesen, COOR (nyt medlem)
  • Hannelore Hansen, kantinen i 3F
  • Anita Rodian, kantinen i 3F 
  • Frederik Bornebie, Weist.dk 
  • Clara Drenck, Dansk Vegetarisk Forening & Plantebaseret Videnscenter (nyt medlem)
  • Liselotte Boas, Unilever Food Solutions 
  • Henrik Lyngsø Christensen, KEN storkøkken
  • Michelle Werther, Hotel- og restaurantskolen
  • Peter Klug, Bramidan
  • Line Østergaard, Klimakysset
  • Nina Bendixen, Klimakysset
  • David Lange, Foreningen for skånsomt kystfiskeri (nyt medlem)
  • Hanne Lyng Winter, Foreningen for skånsomt kystfiskeri 
  • Claus Brandstrup, Odense Kommunes personalekantiner (Caféerne) samt en del af Mad & Frivillighed (nyt medlem)
  • Nanna Høj Jakobsen, Bærekraft 
  • Martin Appel, restauranten i Kopenhagen Fur (medlem i 2018 + 2019)
  • John Køppler, Fødevarebanken
  • Irina Bothmann, Rub & Stub
  • Roberto Ivan Uboldi, Københavns Erhvervshus (nyt medlem)
  • Fathia Ahamzi, Københavns Erhvervshus
  • Eva Grane, Meyers Madhus
  • Lisbeth Wassmann, Dagrofa Foodservice
  • Mette Schellerup Gotfredsen, Hospitalskøkkenernes Bæredygtighedssekretariat, Region Hovedstaden
  • Mike Gehlsen, kok 
  • Hanna Danielsson, EAT GRIM
  • Janne Bagger, Smag for sundhed
  • Ingrid Elmedal, Miljømærkning Danmark
  • Dig? 😊

Pris for nye medlemmer: 3.495 kr. ex. moms
Pris for gengangere: 2.995 kr. ex. moms

 

2020

Så fik vi rundet Netværk for foodservice 2020 af - se invitationen til 2020 her 

Mødedatoer: 

Deltagere:

  • Anne Marie Sørensen, Mielcke & Hurtigkarl (nyt medlem)
  • Mette Toftegraard Rasmussen, eSmiley (nyt medlem)
  • Lene Mølhøj Vietz, Hotel- og Restaurantskolen
  • Martin Daniali, Brødflov (nyt medlem)
  • Hannelore Hansen, kantinen i 3F
  • Anita Rodian, kantinen i 3F
  • Janne Bagger, Smag for sundhed (nyt medlem)
  • Diana Gajhede, Pharmakon Konferencecenter
  • Irina Bothmann, Rub & Stub
  • Fathia Ahamzi, Københavns Erhvervshus
  • Lærke Riedel Langvad, Chaya (nyt medlem)
  • Thomas A. Christensen, Grønne Erhverv, Københavns Kommune
  • Julie Qvistgaard, Københavns Kommune
  • Grethe Mittun, catering i Ørsted (nyt medlem)
  • Peter Klug, Bramidan
  • Liselotte Boas, Unilever Food Solutions (nyt medlem)
  • Anne Jeppesen, Appetize+/Personalerestauranten i Codanhus (nyt medlem)
  • Line Østergaard, Klimakysset
  • Nina Bendixen, Klimakysset
  • Johan Dal, Hotel- og Restaurantskolen (nyt medlem)
  • Hanne Lyng Winter, Foreningen for skånsomt kystfiskeri 
  • Henrik Lyngsø Christensen, KEN storkøkken
  • Nanna Høj Jakobsen, Bærekraft (nyt medlem)
  • Oliver Peerless, Bærekraft (nyt medlem)
  • John Køppler, Fødevarebanken
  • Nina Fisker, Nina Fisker Consult
  • Mike Gehlsen, kok (nyt medlem)
  • Katrine Ejlerskov, Dansk Vegetarisk Forening (nyt medlem)
  • Hans Christian Smed (nyt medlem)
  • Lisbeth Wassmann, Valsemøllen A/S (nyt medlem)
  • Frederik Bornebie, Weist.dk (nyt medlem)

 

 

 

 

netvaerk foodservice 2018

Tilmeld nyhedsbrev

* indicates required
Netværk for foodservice
Kommuner
groconsult nyt
 
groconsult ApS | Skjulhøj Allé 32 | 2720 Vanløse | M: 61 14 72 24 | jette@groconsult.dk | CVR nr.: 39394340