61 14 72 24   jette@groconsult.dk

Netværk for foodservice

Netværk for foodservice - 2021

Vi er i fuld gang med 2021
Pt. er mere end 35 tilmeldt netværket, se listen nedenfor. Er du interesseret i at høre mere om netværket, så skriv en mail til Jette Ebbekær Thomsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 61 14 72 24.

Se invitationen til 2021 her

Mødernes opbygning:

  • Kl. 8-8.30: Ankomst – kaffe/te og brød
  • Kl. 8.30-11.30: Møde med substans
  • Kl. 11.45-12.30: Frokost – kan tilkøbes efter ønske 

Møderne bliver holdt i Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen, Nyropsgade 3, 1602 København V.
Mødecenteret i stueetagen – ind ad døren og til højre, lokale 1+2

Mødedatoer:

  • Torsdag den 11. marts - ONLINE: Opstartsmøde for alle, dvs. både nye og gengangere - se programmet her

Øvrige møder afholdes – forhåbentligt – fysisk:

Foreløbig er følgende tilmeldt 2021:

  1. Diana Gajhede, Pharmakon Konferencecenter
  2. Sarosh Qureshi, Grønne Erhverv, Københavns Kommune
  3. Tomas Berkfors, catering i Ørsted
  4. Anne Marie Sørensen, havekonsulent - permakulturist
  5. Julie Qvistgaard
  6. Thomas A. Christensen, madspildskoordinator, Københavns Kommune
  7. Anita Ebbesen, COOR 
  8. Hannelore Hansen, kantinen i 3F
  9. Anita Rodian, kantinen i 3F 
  10. Frederik Bornebie, Weist.dk 
  11. Clara Drenck, Dansk Vegetarisk Forening & Plantebaseret Videnscenter 
  12. Liselotte Boas, Værdigmad
  13. Henrik Lyngsø Christensen, KEN storkøkken
  14. Michelle Werther, Hotel- og restaurantskolen
  15. Line Østergaard, Klimakysset
  16. Nina Bendixen, Klimakysset
  17. David Lange, Foreningen for skånsomt kystfiskeri
  18. Hanne Lyng Winter, Foreningen for skånsomt kystfiskeri 
  19. Claus Brandstrup, Odense Kommunes personalekantiner (Caféerne) samt en del af Mad & Frivillighed
  20. Nanna Høj Jakobsen, Bærekraft 
  21. Martin Appel 
  22. John Køppler, Fødevarebanken
  23. Irina Bothmann, Rub & Stub
  24. Maria Abrahamsen, Rub & Stub
  25. Simon Westergaard, Københavns Erhvervshus
  26. Sofie Falkenberg Buhl, Københavns Erhvervshus
  27. Eva Grane, Meyers Madhus
  28. Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, Valsemøllen A/S
  29. Mette Schellerup Gotfredsen, Hospitalskøkkenernes Bæredygtighedssekretariat, Region Hovedstaden
  30. Lasse Niculescu Skov, EAT GRIM
  31. Janne Bagger, Smag for sundhed
  32. Ingrid Elmedal, Miljømærkning Danmark
  33. Line Ammitsbøl Olesen, kantinen på Frederiksberg Forsyning
  34. Hanna Danielsson, Fresh.Land
  35. Mikkel Wejdemann, MadMikkel
  36. Jonas Gehl Madsen, Prolog Coffee Bar + New Loop
  37. Allan Olesen, Dryk
  38. Dig? 😊

Pris for nye medlemmer: 3.495 kr. ex. moms
Pris for gengangere: 2.995 kr. ex. moms

 

2020

Så fik vi rundet Netværk for foodservice 2020 af - årets møder fik en samlet evaluering på 4,6 af 5 mulige. Se invitationen til 2020 her 

Mødedatoer: 

 

netvaerk foodservice 2018

Tilmeld nyhedsbrev

* Felter der skal udfyldes
groconsult nyt
Netværk for foodservice