Netværk for foodservice - 2021
Vi er i fuld gang med 2021
Pt. er mere end 35 tilmeldt netværket, se listen nedenfor. Er du interesseret i at høre mere om netværket, så skriv en mail til Jette Ebbekær Thomsen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller ring på 61 14 72 24.
Mødernes opbygning:
- Kl. 8-8.30: Ankomst – kaffe/te og brød
- Kl. 8.30-11.30: Møde med substans
- Kl. 11.45-12.30: Frokost – kan tilkøbes efter ønske
Møderne bliver holdt i Københavns Kommune, Børne- og Ungdomsforvaltningen, Nyropsgade 3, 1602 København V.
Mødecenteret i stueetagen – ind ad døren og til højre, lokale 1+2
Mødedatoer:
- Torsdag den 11. marts - ONLINE: Opstartsmøde for alle, dvs. både nye og gengangere - se programmet her
Øvrige møder afholdes – forhåbentligt – fysisk:
- Torsdag den 15. april - ONLINE - se programmet her
- Torsdag den 27. maj - se programmet her
- Torsdag den 17. juni - se programmet her
- Torsdag den 16. september - se programmet her
- Torsdag den 25. november - se programmet her
Foreløbig er følgende tilmeldt 2021:
- Diana Gajhede, Pharmakon Konferencecenter
- Sarosh Qureshi, Grønne Erhverv, Københavns Kommune
- Tomas Berkfors, catering i Ørsted
- Anne Marie Sørensen, havekonsulent - permakulturist
- Julie Qvistgaard
- Thomas A. Christensen, madspildskoordinator, Københavns Kommune
- Anita Ebbesen, COOR
- Hannelore Hansen, kantinen i 3F
- Anita Rodian, kantinen i 3F
- Frederik Bornebie, Weist.dk
- Clara Drenck, Dansk Vegetarisk Forening & Plantebaseret Videnscenter
- Liselotte Boas, Værdigmad
- Henrik Lyngsø Christensen, KEN storkøkken
- Michelle Werther, Hotel- og restaurantskolen
- Line Østergaard, Klimakysset
- Nina Bendixen, Klimakysset
- David Lange, Foreningen for skånsomt kystfiskeri
- Hanne Lyng Winter, Foreningen for skånsomt kystfiskeri
- Claus Brandstrup, Odense Kommunes personalekantiner (Caféerne) samt en del af Mad & Frivillighed
- Nanna Høj Jakobsen, Bærekraft
- Martin Appel
- John Køppler, Fødevarebanken
- Irina Bothmann, Rub & Stub
- Maria Abrahamsen, Rub & Stub
- Simon Westergaard, Københavns Erhvervshus
- Sofie Falkenberg Buhl, Københavns Erhvervshus
- Eva Grane, Meyers Madhus
- Lisbeth Wassmann Hjertebjerg, Valsemøllen A/S
- Mette Schellerup Gotfredsen, Hospitalskøkkenernes Bæredygtighedssekretariat, Region Hovedstaden
- Lasse Niculescu Skov, EAT GRIM
- Janne Bagger, Smag for sundhed
- Ingrid Elmedal, Miljømærkning Danmark
- Line Ammitsbøl Olesen, kantinen på Frederiksberg Forsyning
- Hanna Danielsson, Fresh.Land
- Mikkel Wejdemann, MadMikkel
- Jonas Gehl Madsen, Prolog Coffee Bar + New Loop
- Allan Olesen, Dryk
- Dig? 😊
Pris for nye medlemmer: 3.495 kr. ex. moms
Pris for gengangere: 2.995 kr. ex. moms
2020
Så fik vi rundet Netværk for foodservice 2020 af - årets møder fik en samlet evaluering på 4,6 af 5 mulige. Se invitationen til 2020 her
Mødedatoer:
- Torsdag den 23. januar (opstartsmøde for nye medlemmer) – se invitationen her
- Onsdag den 26. februar – se invitationen her
- Torsdag den 4. juni – er flyttet til 22. oktober pga. Covid-19
- Torsdag den 10. september – se invitationen her
- Torsdag den 22. oktober – aflyst pga. Covid-19 – se invitationen her
- Torsdag den 19. november – flyttet til december
- Tirsdag den 8. december ONLINE – se invitation her