61 14 72 24   jette@groconsult.dk

Fra verdensmål til forretningsmål

Vi sætter jeres virksomhed i et verdensmålsperspektiv

Image

'Hvor det for ti år siden var naivt at tale om bæredygtighed i erhvervskredse, så er det i dag naivt ikke at tale om bæredygtighed', skrev professor Steen Hildebrandt i sin klumme i Mandag Morgen, 21. juni 2018.

Er din virksomhed klar til omverdenens stigende krav til bæredygtighed?
Vær på forkant. Andre vil sige, det er strengt nødvendigt - at I kan tilbyde jeres kunder mere bæredygtige produkter og ydelser. Vigtigst af alt er, at jeres nuværende produkter/kerneydelser og forretningsmodel er klar til de forandringer, der kræves, når omverdenen i stigende grad vil efterspørge leverandører og samarbejdspartnere, der har fokus på den bæredygtige udvikling.

Vi ruster jer til at vælge de bedste løsninger til netop jeres virksomhed. Vi tager udgangspunkt i de mange spændende værktøjer og begrebsrammer, som er til rådighed. Vi kan byde ind med, hvordan I fx kan bruge den cirkulære økonomi tanke, mindske CO2 udslippet, aktivt anvende fairtrade-/miljømærkede produkter, tage et aktivt samfundsansvar ved at efterspørge leverandører, der har fokus på miljø & etik (CSR) - alt sammen i et verdensmålsperspektiv. Krydret med masser af inspiration og cases - servereret i øjenhøjde med et knips humor.

Med mere end 20 års erfaring fra arbejdet med en bæredygtig udvikling i et forretningsmæssigt perspektiv tilbyder vi følgende:

Workshopforløb

Image

Skræddersyede forløb tilpasset jeres virksomhed
Forløbet afholdes i jeres lokaler, hvor vi sammen trækker i arbejdstøjet. Vi sørger for alt fra start til slut. inkl. et kort opfølgningsnotat med forløbets hovedpointer, konklusioner og næste skridt.
Priser fra 25.000 kr. ex. moms

Læs mere her


På tværs af virksomheder

Vi holder tre workshopmøder i groconsult. Vi trækker i arbejdstøjet, og sammen sikrer vi, at I bliver klædt på til (at fortsætte) arbejdet med verdensmålene. I får inspirationsoplæg, sparring og god tid til at arbejde med virksomhedens næste skridt, der samles i en handlingsplan. 
Priser fra 2.995 kr. ex. moms

Vi planlagt fire forløb i september-oktober 2021 - læs mere her

 

Inspirationsoplæg

Image

Vi skræddersyr gerne et inspirationsoplæg, hvor netop din virksomhed er omdrejningspunkt i et verdensmålsperspektiv. Eller du kan vælge et af vores eksisterende produkter:

Fra verdensmål til forretningsmål – en historie om miljø og bæredygtig udvikling
Vi sætter historien og begreberne på plads i et forretningsmæssigt perspektiv

Verdensmål i et markedsføringsperspektiv – hvad må og kan vi sige?
Undgå SDG-washing – fremstå skarpt og troværdigt

Priser fra 5.000 kr. ex. moms

Begge oplæg krydret med anekdoter oparbejdet gennem de sidste 20 års arbejde på området.

Sparring og rådgivning

Image

Vi giver løbende sparring og rådgivning på konsulentbasis. I kan vælge at have os med på sidelinjen på fast basis - her betaler I et månedligt kontingent afhængig af omfang.

Eller I kan have os med på sidelinjen ad hoc - her købes på timebasis eller opnå rabat ved køb af 10 timers klippekort.

Kontakt os, så finder vi den rigtige løsning for dig.

Personaledage, events mm.

Image

I tæt samarbejde med jer programsætter vi den helt rigtige personaledag for jer – eller et indslag i forbindelse med et event eller noget helt tredje.

Vi sætter fokus på verdensmål, klima & miljø i et fagligt perspektiv tilpasset dagens program og formål. Og gerne med et humoristisk twist sammen med Klimakysset, når de i deres satiriske revyindslag kærligt behandler emner som verdensmål og klima – og stiller skarpt på de mange dilemmaer vi konstant møder i vores hverdag.

Priser: Der gives tilbud på den enkelte opgave

Verdensmålskompendie

kompendie verdensmaal forside

I groconsult har vi udarbejdet et kompendie, vi bruger, når vi holder workshops mv.

Kompendiet præsenterer de enkelte mål, delmål og indikatorer i overskuelig form.

Interesseret? Så ring til Jette Ebbekær Thomsen på 61 14 72 24

Hvad er verdensmålene?

verdensmaal color horizontal

FN’s 17 verdensmål for en bæredygtig udvikling blev vedtaget i 2015 på FN’s årlige generalforsamling. Det er blevet kaldt den mest ambitiøse plan for klodens fremtid nogensinde. Det markerede en hidtil uset ambitiøs og transformativ udviklingsdagsorden.

I alt blev der vedtaget 17 mål, 169 delmål og 232 indikatorer. Målene trådte i kraft 1. januar 2016 og skal frem til 2030 sætte kurs mod en mere bæredygtig udvikling for både mennesker og planeten, vi bor på.

Læs mere på: www.verdensmaal.org