61 14 72 24   jette@groconsult.dk

Åbent Hus 2013

Åbent Hus 2013

Fredag d. 23. august havde groconsult igen inviteret til Åbent Hus arrangement. Årets hovedtaler var klima-, energi- og bygningsminister, Martin Lidegaard, som blandt andet talte om den netop offentliggjorte klimaplan.

Ministeren indledte sin tale med at fortælle, at han dagen i forvejen var vendt hjem fra en tur til Nordøstgrønland. Her havde han mødt forskere, der fortalte, at den gennemsnitlige temperatur er steget fra 3 til 8 grader på 17 år. Det blev begyndelsen på en nærværende og spændende tale, efterfulgt af god dialog med gæsterne.

Gæsterne fik også lejlighed til at høre om groconsults nye koncept Energioptimering 3.0 - forankret i praksis, læs her og møde samarbejdspartnerne KeepFocus og R&M-EL, prøvekøre el-biler fra Tesla Motors og Bilia Albertslund, mens der efter prøveturen var basis for en snak om ladestander løsninger og el-priser med CLEVER A/S og CleanCharge. Lasse Schelde fra Bicycle Innovation Lab havde taget en moderne udgave af en 'Long John' med, hvor brugeren kan få elektrisk hjælp op til de 25 km i timen.

Undervejs serverede Frugtformidlingen lækre økologiske snacks, mens teltet blev fyldt af klassiske pop, rock og blues numre leveret af 60Watt duo, bestående af Jeppe Kold og Morten Engelund. 

Se billederne fra receptionen nedenfor. klik på et billede for at se det i større udgave.

 

Tilmeld nyhedsbrev

* Felter der skal udfyldes
groconsult nyt
Netværk for foodservice
 

Tidligere Åbent Hus arrangementer