Historien om navn og logo

Historien om navn og logo

groconsults logo er en fortælling om virksomheden - værdier og visioner. Den grønne spire symboliserer, at noget gror og vokser. Det gror og vokser i den virksomhed, vi arbejder for og med. Fingeraftrykket er symbolet for det aftryk, som groconsult sætter på virksomheden. Cirklen symboliserer også kloden – det globale perspektiv – hvor spiren er træer og buske. Her symboliserer fingeraftrykket vores ”footprint” på kloden.
 
Navnet groconsult er taget efter den tidligere norske statsminister Gro Harlem Brundtland. Hun var tovholder for arbejdsgruppen bag ”Vores fælles fremtid” den såkaldte Brundtlandrapport fra 1987, der for alvor fik sat bæredygtighed på den globale dagsorden.

 

Tilmeld nyhedsbrev

* indicates required
Netværk for foodservice
Kommuner
groconsult nyt

Om groconsult

groconsult rådgiver og understøtter private og offentlige virksomheder i at udvikle deres organisation i en miljøvenlig og bæredygtig retning. Med udgangspunkt i virksomhedens kerneydelse, kultur og hverdag, søges miljøhensyn og bæredygtighed integreret i dagligdagen.

Gennem hverdagens handlinger skabes forankring indadtil og troværdighed udadtil. groconsult er med hele vejen fra tanke til handling. Vi hjælper med at identificere egnede indsatsområder, designe processer og gennemføre og forankre indsatsen.

groconsult ApS | Skjulhøj Allé 32 | 2720 Vanløse | M: 61 14 72 24 | jette@groconsult.dk | CVR nr.: 39394340