61 14 72 24   jette@groconsult.dk

Åbent Hus 2012

Åbent Hus 2012

Fredag d. 24. august 2012 var der gang i Håndværkergården med musik, inspirerende oplæg, makeupdemonstration og økologiske godbidder.

groconsult fejrede at første år er gået over al forventning, så der nu er basis både for udvidelse af virksomheden med en medarbejder og for etablering af et Advisory Board med blandt andet Danmarks første miljøminister, Jens Kampmann som medlem.

Mere end 80 gæster trodsede regnen og besøgte Håndværkergården, hvor de hørte formanden for Folketingets miljøudvalg, Lone Loklindt tale om bæredygtig udvikling, den store omstilling og nye forretningsmodeller. Jazzmusikken spillede, og gæsterne smagte på Birte Brorsons lækre klimavenlige retter tilberedt på økologiske råvarer fra Stengården i Bregnerød. Regnens trommen på telttaget fik folk til at rykke sammen, og der blev udvekslet masser af synspunkter om bæredygtighed, nye kontakter blev etableret, og gamle bekendtskaber blev genopfrisket.
groconsults netværk rækker vidt, og der var deltagere fra både private virksomheder, offentlige organisationer, vidensinstitutioner, faglige netværk og naboer fra Vanløse.

Birte Brorsons godbidder var populære, så flere gæsterne efterspurgte opskrifterne – dem finder du her

Se billederne fra receptionen nedenfor.
(klik på et billede for at se det i større udgave)

 

Tilmeld nyhedsbrev

* Felter der skal udfyldes
groconsult nyt
Netværk for foodservice
 

Tidligere Åbent Hus arrangementer