Oplæg - Grøn vækst

Oplæg - Grøn vækst og grøn omstilling

I groconsult vil vi gerne være med til at få begreber som grøn vækst og grøn omstilling hevet ned på jorden og gjort relevant for dig og din virksomhed. Grøn vækst og grøn omstilling er ikke bare begreber – det er også en måde, du kan gentænke din forretning og dine ydelser på. groconsult tilbyder at komme ud og holde et oplæg om, hvordan grøn vækst og grøn økonomi kan tænkes ind i en almindelig dansk virksomhed.

Få en smagsprøve på, hvordan grøn vækst og grøn omstilling allerede nu kan bruges i en forretningsstrategi. Vi inddrager inspirerende historier og cases, der kan hjælpe med at sætte tankerne i gang, og vi giver dig konkrete idéer til, hvilke tiltag der generelt kan gøre dine ydelser mere miljøvenlige. Og måske bliver dette oplæg starten på en helt ny og grønnere strategi i din virksomhed.

Kontakt os, hvis du er interesseret i at få holdt oplægget i din virksomhedGrøn vækst hos Frisør Heidi - et eksempel

Frisør Heidi har for flere år siden omlagt sin frisørsalon for at udfase de mest skadelige kemikalier. I 2012 udvidede hun sortimentet med en allergivenlig make-up-serie. Det gav god mening at sælge produkterne i en miljøvenlig frisørsalon, hvor forretningskonceptet er skønhed og pleje uden kemi. groconsult var med til at lancere de nye produkter for at rette lokalområdets opmærksomhed mod de nye muligheder, der nu er for at gøre grønne indkøb.

Læs mere og se billeder fra arrangementet her

Tilmeld nyhedsbrev

* indicates required
Netværk for foodservice
Kommuner
groconsult nyt

Produkter til private virksomheder

Der er god forretning i miljø- og bæredygtighed. Både i form af energi- og ressourcebesparelser og ikke mindst fordi kunder og samarbejdspartnere i stigende grad efterspørger miljøvenlig og bæredygtig forretning.

Vi har respekt for virksomhedens kerneydelse og forstår at inddrage den i udviklingen. Vi lægger vægt på at finde frem til det, der motiverer og inspirerer, når medarbejdere og ledelse arbejder med bæredygtig udvikling.

groconsult formidler den miljøfaglige viden på en jordnær måde. Miljøarbejdet sættes ind i virksomhedens egne rammer og er samtidig forankret i et større miljø- og samfundsmæssigt perspektiv.

Vores målgruppe er primært service- og handelsvirksomheder.

groconsult ApS | Skjulhøj Allé 32 | 2720 Vanløse | M: 61 14 72 24 | jette@groconsult.dk | CVR nr.: 39394340