Kommunikation af den bæredygtige indsats

Kommunikation af den bæredygtige indsats

Vores erfaring er, at mange virksomheder undlader at formidle deres miljøindsats. Det kan blandt andet være, fordi de holder sig tilbage på grund af risikoen for at blive beskyldt for ’greenwash’ eller har svært ved at få øje på de gode historier i deres indsatser.

groconsult hjælper virksomheden med at finde erfaringer og resultater og formidle dem til relevante målgrupper. Vi lægger vægt på inspirerende og troværdig formidling, hvor der ikke bliver sagt mere, end indsatsen bærer.

Gennemsigtighed er nøgleordet i kommunikationen om bæredygtige indsatser. Hvert trin på vej i den bæredygtige udvikling er væsentlig. Miljøindsatsen er en proces, som skal formidles undervejs.

Ved at formidle jeres miljøarbejde kan I være med til at inspirere og sætte en standard for jeres kunder, samarbejdspartnere og andre virksomheder.

I vores rådgivning forholder vi os til Forbrugerombudsmandens vejledning om brug af miljømæssige påstande i markedsføring.

Tilmeld nyhedsbrev

* indicates required
Netværk for foodservice
Kommuner
groconsult nyt

Produkter til private virksomheder

Der er god forretning i miljø- og bæredygtighed. Både i form af energi- og ressourcebesparelser og ikke mindst fordi kunder og samarbejdspartnere i stigende grad efterspørger miljøvenlig og bæredygtig forretning.

Vi har respekt for virksomhedens kerneydelse og forstår at inddrage den i udviklingen. Vi lægger vægt på at finde frem til det, der motiverer og inspirerer, når medarbejdere og ledelse arbejder med bæredygtig udvikling.

groconsult formidler den miljøfaglige viden på en jordnær måde. Miljøarbejdet sættes ind i virksomhedens egne rammer og er samtidig forankret i et større miljø- og samfundsmæssigt perspektiv.

Vores målgruppe er primært service- og handelsvirksomheder.

groconsult ApS | Skjulhøj Allé 32 | 2720 Vanløse | M: 61 14 72 24 | jette@groconsult.dk | CVR nr.: 39394340